Κατασκευαστής: FARMA CHEM
Κωδικός Προϊόντος: ERG01297
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,70€

Δραστική ουσία: Permethrin (Περμεθρίν) 0,46% β/β

Συσκευασία: Σακούλα 5kg

Περιγραφή: Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων υγειονομικής σημασίας.

Εφαρμογές: Σκονίστε τα μέρη των επιφανειών μέχρι να δημιουργηθεί ένα λεπτό επιφανειακό στρώμα σκόνης και ειδικότερα τις γωνίες ή τις χαραμάδες και όπου τα έντομα συνηθίζουν να περνούν ή να κρύβονται. Πρέπει να γίνεται σωστός εντοπισμός των περιοχών απ'όπου περνούν, κρύβονται ή αναπαράγονται τα έντομα έτσι ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να εφαρμόζεται σε μέρη σκοτεινά και ζεστά, σε υπόγεια , και αποθήκες. Επίσης σε περιοχές γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, θέρμανσης και εξαερισμού, κάτω από ντουλάπια και άλλα ογκώδη αντικείμενα. Επαναλάβετε την εφαρμογή μόνο όταν αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά ζωντανά έντομα.

Παρατηρήσεις: Χορηγήθηκε οριστική έγκριση με αριθμό ΤΠ18- 0018 στις 10-8-2012. «Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση». Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους τοπικούς γεωπόνους.

Είδη Δημόσιας Υγείας
Εντομοκτόνα Κατσαρίδες | Μυρμήγκια | Σφήκες | Ψύλλοι

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!