Το Άζωτο είναι το σημαντικότερο θρεπτικό στοιχείο στη γεωργία και αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και την καρποφορία των φυτών.

Προτείνουμε τα λιπάσματα ENTEC καθώς περιέχουν το 30 - 40% του Αζώτου υπό τη μορφή Νιτρικού άλατος για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των φυτών, ενώ το υπόλοιπο 60 - 70% του Αζώτου βρίσκεται σε Αμμωνιακή μορφή. Με αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται ο χρόνος παραμονής του Αζώτου στο έδαφος εναρμονίζοντας την παροχή του στις εκάστοτε απαιτήσεις των φυτών ενώ η διάθεση του στην καλλιέργεια γίνεται κλιμακωτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα

  • Καλύτερη εκμετάλλευση του Αζώτου λόγω της προσαρμοσμένης παροχής του στις ανάγκες του φυτού.
  • Πρόσθετη περιεκτικότητα σε Νιτρικό Άζωτο για άμεση διαθεσιμότητα στα φυτά.
  • Αξιόπιστη παροχή Αζώτου σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Υψηλότερες αποδόσεις και ποιοτικότερα προϊόντα από την ταυτόχρονη εφαρμογή Νιτρικού και Αμμωνιακού Αζώτου.
  • Εξοικονόμηση εργασίας και μείωση κόστους μέσω του μειωμένου αριθμού εφαρμογών
  • Σημαντική μείωση των απωλειών Αζώτου από εξάχνωση.

Νιτροποίηση

Λίπασμα

Το σύνθετο ENTEC base 20-20-0 (+2S) αυξάνει την δραστικότητα του φωσφόρου, τον προφυλάσει από την αδρανοποίηση και αποδεσμεύει ποσότητες από το έδαφος διευκολύνοντας την πρόσληψή του από την καλλιέργεια. Προάγει την δημιουργία πλούσιου ριζικού συστήματος, συμβάλλει στην καλύτερη εγκατάσταση καλλιέργειας στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και αποτελλόυν αναντικατάστατα εργαλεία για την βασική λίπανση των χειμερινών και ανοιξιάτικων σιτηρών (σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι) και των βιομηχανικών φυτών (βαμβάκι, ηλίανθος) αυξάνοντας την παραγωγή. Επίσης καθιστάται ιδανικό τόσο για επιφανειακή όσο και για βασική λίπανση στα οπωροφόρρα την Ελιά αλλά και τα κηπευτικά που βρίσκονται σε εδάφη φτωχά σε Φώσφορο.
Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την διανομή του σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 241 066 1975.

Κόκκοι Entec

Επιπλέον λιπάσματα είναι το Nitrophoska® special 12+12+17(+2+8) - Το αυθεντικό και το Nitrophoska® 15+15+15(+5).


Προϊόντα
Άζωτο (N)
Φώσφορος (P2O2)
Οξείδιο του Καλίου (K2O)
Οξείδιο του Μαγνησίου (MgO)
Θείο (S)
Βάριο (B)
Ψευδάργυρος (Zn)
Σίδηρος (Fe)
Nitrophoska® special 12+12+17(+2+8)12%
12%
17%
2%
8%
0.02%
0.01%
-
Nitrophoska® 15+15+15(+5).15%
15%
15%
-
5%
-
-
-

Nitrophoska® special 12+12+17(+2+8)

Nitrophoska Special

Το Nitrophoska® special 12+12+17(+2+8) - Το αυθεντικό είναι ένα πλήρες ειδικό λίπασμα με Μαγνήσιο, Θείο και Ιχνοστοιχεία. Χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο ειδικό λίπασμα στον κόσμο καθώς περιέχει άριστες πρώτες ύλες, σταθερή χημική σύσταση σε κάθε κόκκο, πληρότητα σε θρεπτικά συστατικά, απουσία σκόνης και χλωρίου.

Η ειδική του σύνθεση, είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις θρεπτικές απαιτήσεις των κηπευτικών, της δεντροκομίας, της ανθοκομίας και κάθε ετήσιας ή πολυετούς καλλιέργειας. Ιδανικό για όλα τα είδη εδαφών και ειδικότερα για περιοχές με χαμηλή περιεκτικότητα σε Φώσφορο και Κάλιο.

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την διανομή του σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 241 066 1975.


Nitrophoska 15

Nitrophoska® 15+15+15(+5)


Σύνθετο NPK λίπασμα με θείο. Η ισορροπημένη 1:1:1 χημική σύνθεση, η υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία, η απουσία χλωρίου και η μοναδική κοκκοποίηση καθιστούν το Nitrophoska® 15+15+15(+5) αναντικατάστατο εργαλείο στη λίπανση των καλλιεργειών.

Αποτελεί το κορυφαίο βασικό λίπασμα για όλες τις καλλιέργειες και όλους τους τύπους εδαφών διασφαλίζοντας πλήρη και ποιοτική θρέψη των φυτών σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του.

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την διανομή του σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 241 066 1975.


Nitrophoska Κόκκοι